Wir sprechen deutsch. Мы говорим на русском Μιλάμε ελληνικά We speak english Hablamos Español. Nous parlons francais. Si parla italiano. info@immobiliya.gr sitemap RSS-Feed
| | | | | |
Προχωρημένη αναζήτηση
Τύπος:
Περιφέρεια:
Πόλη:
Περιοχή (στο Βερολίνο):
   Νοικιασμένο Άδειο
Δωμάτια:
Απόδοση:
Τιμή (€):
 - 
Εισάγετε την τιμή (π.χ. 30000)
Αγορά στη Γερμανία στη Facebook
< Πίσω

Ποιές είναι οι προϋποθέσεις για να μπορεί κανείς να πάρει δάνειο από μια γερμανική τράπεζα;

Η οικονομική κρίση που πλήττει την Αμερική, Ευρώπη, Ρωσία και Γερμανία, επηρεάζουν μόνο με έμμεσο τρόπο. Οι γερμανικές τράπεζες εξακολουθούν να προσφέρουν στεγαστικά δάνεια με τον ίδιο ρυθμό όπως πριν. Κάθε αίτημα για χρηματοδότηση εξετάζεται ξεχωριστά. Τα περισσότερα πλεονεκτήματα, ωστόσο, λαμβάνουν οι γερμανοί πολίτες. Αλλά επίσης και οι πολίτες άλλων χωρών, είτε είναι Έλληνες, Βρετανοί, Γάλλοι, Ρώσοι, Ιταλοί, ή Ισπανοί αντιμετωπίζονται ισότιμα. Κατά γενικό κανόνα, στους αλλοδαπούς εκδίδεται δάνειο για το 50% της αξίας του ακινήτου (ενώ για τους γερμανούς πολίτες για το 70%).
Υπάρχουν επίσης πολλοί παράγοντες που καθιστούν εφικτή την έκδοση ενός δανείου:
 1. Το ακίνητο πρέπει να είναι σε μια καλή περιοχή, διότι σε περίπτωση αφερεγγυότητας του πιστωτή, να μπορεί η τράπεζα να το πουλήσει εύκολα.

 2. Το ακίνητο πρέπει να νοικιάζεται και να προσφέρει συνήθως μια καλή ετήσια απόδοση, δηλαδή όχι λιγότερο από 4%. Αλλά αυτός ο κανόνας δεν είναι πάντα απαραίτητος. Οι τράπεζες έχουν αρχίσει πλέον να εξετάζουν και τη χρηματοδότηση άδειων διαμερισμάτων.

 3. Η τιμή του ακινήτου δεν πρέπει να είναι πολύ χαμηλή (τουλάχιστον 55.000 € - 60.000 € περίπου). Παρόλα αυτά, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι τράπεζες χρηματοδοτούν και φθηνότερα ακίνητα.

 4. Τα άτομα που επιθυμούν την απόκτηση ενός δανείου, πρέπει να παρέχουν μια σειρά από έγγραφα που αποδεικνύουν την φερεγγυότητα τους:

  • δήλωση εισοδήματος
  • έγγραφα κυριότητας λοιπών περιουσιακών στοιχείων
  • και άλλα

  Εφόσον αποσταλούν στη τράπεζα όλα τα απαραίτητα έγγραφα σχετικά με το ακίνητο, και συμπληρωθούν όλες οι αιτήσεις, η τράπεζα θα εξετάσει το ενδεχόμενο παροχής ενός δανείου και θα ενημερώσει τον πελάτη για το % που είναι πρόθυμοι να χρηματοδοτήσουν, όπως και για τη διάρκεια της πίστωσης δανείου και το επιτόκιο. Αν ο πελάτης συμφωνεί με τους όρους του δανείου, θα πρέπει να έρθει προσωπικά στο Βερολίνο για να υπογράψει όλα τα απαραίτητα τραπεζικά έγγραφα.

  Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόκτηση ενός δανείου, για το λόγο ότι κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά.
Zum Unternehmensdossier! SCOREDEX - Transparenz schafft Vertrauen!
Τιμή:  119.900 € Τ.μ.:  31 m²
Πόλη:  Dresden Δωμάτια:  1
Τα καλύτερα ακίνητα του Ιανουάριος 2020
Διαμέρισμα στο Βερολίνο
Τ.μ.: 41 m² Δωμάτια: 1
114.900 €
Διαμέρισμα στο Crimmitschau
Τ.μ.: 72 m² Δωμάτια: 3
25.000 €
στο Βερολίνο
Τ.μ.: 72 m² Δωμάτια: 3
75.000 €
Διαμέρισμα στο Bernau bei B.
Τ.μ.: 59 m² Δωμάτια: 2
93.500 €
Διαμέρισμα στο Plauen
Τ.μ.: 31 m² Δωμάτια: 1
19.800 €
Συνδεδεμένοι:     
Σήμερα:     
Επισκέπτες:     
Unsere Angaben und Auskünfte beruhen auf Aussagen unserer Auftraggeber bzw. eines Dritten (Kollegengeschäft). Für die Richtigkeit und Vollständigkeit kann keine Gewähr bzw. Haftung übernommen werden. Ein Zwischenverkauf und Irrtümer sind vorbehalten.
Τα δεδομένα και οι πληροφορίες μας βασίζονται στις δηλώσεις των συνεργατών μας. Για την ορθότητα και την πληρότητα αυτών δε φέρουμε καμία ευθύνη.
Copyright © 2008-2020 / L&B Immobiliya EuRuS GmbH / Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Το υλικό σε αυτή την ιστοσελίδα προστατεύεται από τους σχετικούς διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του υλικού και του περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας απαγορεύεται αυστηρά. Όλα τα δικαιώματα είναι προστατευμένα εκτός και αν έχει ζητηθεί εκ των προτέρων εγγράφως η συναίνεση της εταιρείας www.immobiliya.gr
Real Estate in Germany   |    Недвижимость в Германии   |    Immobilier en Allemagne   |    Inmuebles en Berlin y en Alemania   |    Casa a Berlino   |    Immobilienvermittlung   |    Datenschutzerklärung