Wir sprechen deutsch. Мы говорим на русском Μιλάμε ελληνικά We speak english Hablamos Español. Nous parlons francais. Si parla italiano. info@immobiliya.gr sitemap RSS-Feed
| | | | | |
Προχωρημένη αναζήτηση
Τύπος:
Περιφέρεια:
Πόλη:
Περιοχή (στο Βερολίνο):
   Νοικιασμένο Άδειο
Δωμάτια:
Απόδοση:
Τιμή (€):
 - 
Εισάγετε την τιμή (π.χ. 30000)
Αγορά στη Γερμανία στη Facebook
< Πίσω

L&B Immobiliya – Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας!

Η L & B Immobiliya προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για την αγορά ακινήτων στη Γερμανία. Είμαστε σύμβουλοι ακίνητης περιουσίας και το γραφείο μας είναι επίσημα εγγεγραμμένο στη Γερμανία.

(Μεσιτική άδεια που χορηγείται βάσει του γερμανικού δημοσίου δικαίου (άρθρο S34 C της επαγγελματικής νομοθεσίας GewO) για το γραφείο που βρίσκεται στην περιοχή Charlottenburg-Wilmersdorf στο Βερολίνο.

Μπορείτε να βρείτε τις άδειες μας στην ιστοσελίδα μας στην ενότητα «Επικοινωνία/ Οι άδειές μας»)

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε για να καλύψει τις απαιτήσεις των πελατών και αγοραστών της καθώς επίσης και των επενδυτών ακινήτων στην περιοχή του Βερολίνου αλλά και σε όλη τη Γερμανία, μιλώντας τους στη μητρική τους γλώσσα είτε αυτή είναι τα ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά, ισπανικά, ιταλικά είτε ρωσικά.

Η εταιρεία μας προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που απαιτούνται για να καλυφθεί όλη η διαδικασία αγοράς ακίνητης περιουσίας στη Γερμανία. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν αναζήτηση ακινήτων με βάση συγκεκριμένα κριτήρια, εισαγωγικό ταξίδι, πώληση ακινήτων στη Γερμανία με μια γρήγορη και απλή διαδικασία μέσα από την οποία αποφεύγετε να ξοδέψετε χρόνο και χρήμα, βοήθεια για τη λήψη χρηματοδότησης από γερμανικές τράπεζες, βοήθεια στην εύρεση ασφαλειών ακινήτων, βοήθεια στο άνοιγμα ενός λογαριασμού σε γερμανική τράπεζα, συμμετοχή σε δημοπρασίες, βοήθεια στην εύρεση ενοικιαστών για την ιδιοκτησία σας (μακροχρόνια ή βραχυπρόθεσμη ενοικίαση) σε συνεργασία με εταιρείες που ειδικεύονται στη διαχείριση ακινήτων, και πολλά άλλα ... Και το καλύτερο απ’ όλα; Όλα αυτά στα ελληνικά!

Η L & B δεν είναι απλώς μια εταιρεία που λειτουργεί μόνο ως μεσάζων μεταξύ αγοραστή και πωλητή χωρίς να προσφέρει ουδεμία υποστήριξη πριν, κατά αλλά και μετά την αγορά. Αντίθετα, σας βοηθάμε να ξεκαθαρίσετε όλες τις αμφιβολίες που μπορεί να προκύψουν. Χάρη στους έμπειρους επαγγελματίες που εργάζονται μαζί μας, κάθε συναλλαγή πραγματοποιείται με ταχύτητα και πάνω απ’ όλα με αποτελεσματικότητα.

Όλες οι τιμές στην ιστοσελίδα μας είναι καθαρές τιμές, δηλαδή το ποσό που θέλει να πάρει ο πωλητής. Δεν περιλαμβάνονται άλλες φανερές ή κρυφές χρεώσεις. Όλες οι μεσιτικές προμήθειες, τις οποίες αξίζει η δουλειά και η προσφορά μας, προστίθενται αργότερα, ώστε να μπορείτε να γνωρίζετε ακριβώς τι πληρώνετε για τις υπηρεσίες μας.

Σημαντικό! Αν βρείτε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει να πωλείτε κάπου αλλού φθηνότερα, στείλτε μας το σύνδεσμο όπου αναφέρεται κι εμείς θα σας το προσφέρουμε στη ίδια τιμή.

Η ελληνική ομάδα των συμβούλων μας είναι πάντα πρόθυμη να σας βοηθήσει και να απαντήσει όλες τις ερωτήσεις σας. Σας παρακαλούμε να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή! Είμαστε στη διάθεσή σας.
Zum Unternehmensdossier! SCOREDEX - Transparenz schafft Vertrauen!
Τιμή:  89.900 € Τ.μ.:  42 m²
Πόλη:  Dobel Δωμάτια:  2
Τα καλύτερα ακίνητα του Ιανουάριος 2024
Διαμέρισμα στο Zwickau
Τ.μ.: 27 m² Δωμάτια: 2
26.000 €
Διαμέρισμα στο Βερολίνο
Τ.μ.: 34 m² Δωμάτια: 1
119.500 €
Διαμέρισμα στο Βερολίνο
Τ.μ.: 41 m² Δωμάτια: 1
199.000 €
Διαμέρισμα στο Βερολίνο
Τ.μ.: 34 m² Δωμάτια: 1
136.000 €
στο
Τ.μ.: 0 m² Δωμάτια: 
0 €
Συνδεδεμένοι:     
Σήμερα:     
Επισκέπτες:     
Unsere Angaben und Auskünfte beruhen auf Aussagen unserer Auftraggeber bzw. eines Dritten (Kollegengeschäft). Für die Richtigkeit und Vollständigkeit kann keine Gewähr bzw. Haftung übernommen werden. Ein Zwischenverkauf und Irrtümer sind vorbehalten.
Τα δεδομένα και οι πληροφορίες μας βασίζονται στις δηλώσεις των συνεργατών μας. Για την ορθότητα και την πληρότητα αυτών δε φέρουμε καμία ευθύνη.
Copyright © 2008-2024 / L&B Immobiliya EuRuS GmbH / Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Το υλικό σε αυτή την ιστοσελίδα προστατεύεται από τους σχετικούς διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του υλικού και του περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας απαγορεύεται αυστηρά. Όλα τα δικαιώματα είναι προστατευμένα εκτός και αν έχει ζητηθεί εκ των προτέρων εγγράφως η συναίνεση της εταιρείας www.immobiliya.gr
Real Estate in Germany   |    Недвижимость в Германии   |    Immobilier en Allemagne   |    Inmuebles en Berlin y en Alemania   |    Casa a Berlino   |    Immobilienvermittlung   |    Datenschutzerklärung